Jij bent uniek!
Ieder mens is uniek en ieder heeft zijn eigen wensen. Daarom is er een duidelijke onderscheid in de behandelingen. Je kunt bij Sanalysis terecht voor diverse huidverbeterende behandelingen, specialistische behandelingen, maar natuurlijk ook voor een lekkere hannah Basic, of als je een hele snelle oppepper wilt hebben een hannah Mini.
 
Meten = weten!
Tijdens een eerste afspraak nemen we een uitgebreide intake af en bespreken we wat je wensen zijn en doen we vervolgens een huidmeting met de Skin Analyzer. Hiermee meten we het vocht, vet en pH waarde van de huid. Zo kunnen we kijken of de huid in goede conditie is. Om een goed resultaat te bereiken moet de huid in balans zijn. Mocht dit niet het geval zijn zullen we eerst de huid moeten herstellen en conditioneren. Daarna gaan we samen bespreken wat het doel van de behandeling is zodat je een behandeling op maat krijgt.
Samen staan we sterk!
Met alle technieken en specialisaties die ik zal toepassen tijdens een behandeling, kunnen we samen werken aan structurele huidverbetering. Het thuisgebruik van de hannah producten is van essentieel belang om de behandeling en je huid te ondersteunen. Je dient zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor de dagelijkse verzorging van jouw huid. Natuurlijk zal ik je daarin begeleiden en coachen met een effectief stappenplan speciaal voor jouw huid!

 


Nieuw, vanaf 22 december 2021, is deze behandeling te boeken
Huidverbeterende Behandelingen